Kazyak Designs

Sector Kayaks/ Kazyak Designs ligger på den klare førsteplads når vi taler om vores favoritter.
Vi startede samarbejdet med Sector Kayaks i 2021, og vi er ikke blevet skuffet. Et sjovt og meget innovativt firma. Det bliver kun bedre.
Kazik som tegner firmaet er selv gammel maraton roer, hvilket særligt ses i Raider modellerne. Deres kajakker er kendetegnet ved høj kvalitet og finish. Hvis der sker fejl, bliver der arbejdet på en ændring.
Og de har besluttet sig for at bruge udstyr som er kvalitet og gennemprøvet. Luger og finner fra Kajaksport. Ror og fodspark fra Smart Track. Og godt materiale til støbning. Hele kajakken er indvendigt foret med carbon/kevlar
Finnekajakkerne er udformet til rul. Lavt cockpit bagtil og afrundet cockpitkant.
Som der står under de enkelte modeller, så er der mulighed for at bestille de gængse farver, hvis vi ikke har den rigtige hjemme. Og interessant er det jo, at et firma f.eks. kan bestille i den farvekombination som måske kendetegner firmaets logo. Og hvad med firmanavn eller eget navn i bunden på en transparent kajak.
Kazyak Designs arbejder stadig på nye modeller, men de er også opmærksomme på, at det ikke nytter at masseproducere uden at få kvaliteten med. Kom og prøv dem.
Og til sidst skal det nævnes, at der er alle ovenstående grunde til, at vi får fremstillet vores eget produkt North Wind hos Sector Kayaks

https://kazyakdesigns.eu/

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom