Aktiviteter og demodage

HavKajak demonstration 2023- prøv før du køber. 

Ved stranden ved Roneklint.

Søndag d. 11-6
Søndag d. 25-6 

Begge dage med start kl. 14.00, slut ca. 16.00

Sluttidspunktet er kun vejledende. Vi bliver ved så længe der er interesse, blot du er der inden 15.30 (og vær opmærksom på, at hvis vejret er ustabilt - regn, blæst mv. så vil jeg køre derned, men hvis der ikke er kommet deltagere inden ca. 14.15, så aflyses det. Og hvis det på forhånd kan ses, at vejre vil blive helt umuligt, så aflyses det på forhånd, men så er der besked om det på forsiden og på FB)

Kajak fremvisning og prøveroning

Traileren står klar med et udsnit af vores kajakker, pagajer og nødvendigt udstyr. Der er mulighed for at prøve det du ønsker. Det giver god inspiration til de overvejelser du måske går med som køber. Som regel vil der også være tid til at tale lidt om de forskellige modeller og materialer mv., og udveksle ideer med andre kunder.
Det er altid ganske hyggeligt og afslappet. Man ror lidt og skiftes til det. Nogle gange flere, nogle gange ganske få, som skal prøve. Tag familien med.

Dette er vores bedste garanti for, at du får den kajak der passer dig bedst.

Kør ud af Roneklintvej til en lille rundkørsel, kør skråt over ad Batterivej og ned til stranden ved Fyret. Vi opfordrer til rolig kørsel i området, og bemærk: Du/ I må ikke gå i land på området Maderne.

Hvis der er særlige ønsker til hvilke kajakker du/ I vil prøve, vil det være en fordel for vores planlægning, at du giver en besked pr. mail.
Almindelig fremvisning og afprøvning af kajakker og udstyr kan selvfølgelig stadig ske hele året ved henvendelse på Roneklintvej 12 i åbningstiderne, eller efter aftale. Og det er ikke til ulejlighed.
Ring 61 51 92 29 (ok med besked på tlf. svarer) eller mail.
Se under "kontakt Roneklint Kajakcenter" 

Demonstration sker i henhold til Søfartsstyrelsens retningslinjer. Læs instruks.

Lars Trolle Jensen.

www.roneklint-kajakcenter.dk


Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom