Kajaknyheder

Nyheder om kajakker og udstyr hos Roneklint Kajakcenter - sæson 2017:

 Kajakbutik

Nyhederne i 2019 centrerer sig fortsat mest om at videreudvikle det gode samarbejde vi har omkring Kayman Kayaks.
Det har vist sig, at kvalitet og service holder. Der kommer nye modeller, og de gamle bliver opdateret.
Serien Fury, Crazy og Crazy HV er blevet opdateret med bedre håndtag, men også ift. at passe forskellige str. roere. Fury MV er nu i butikken, så der nu er til alle størrelser. Og der ligger prøvemodeller af Crazy, Fury LV/HV og Seeker. Du skal være velkommen.

Vores egen produktion, North Wind, kører videre i den nye og opdaterede udgave. I 2019 med et par ekstra detaljer hvor lårstøtter er blevet løftet en anelse for bedre plads. Retningsstabil og solid havkajak. Inkl. kvalitetsror fra Smart track, nyt design og ændrede mål, kortere cockpit som er hævet ved lår, men sænket bagtil. Den er utrolig flot. Smarttrack ror og Smart Track pedaler, delvis kevlar/diolen, 2 farvet dæk. Prisen er absolut fair. Kajakken til dem som er til ror, men stadig ønsker en kajak som f.eks også er velegnet til rul.

Blue Kayaks - North Wind

Pagajer:

Ikke så mange nyheder, men alligevel:

Lars Gram har lanceret sin åre i carbon. Utrolig let og velgående i vandet. Lydløs. Fabrikeret i udlandet, men med garanti fra Lars Gram. 

Kajaksport, Finland, er på markedet med en helt ny grønlænderåre. Carbon og meget flot. Den er afprøvet og går virkelig godt i vandet. Den er også i den dyre ende med kr. 2990,-, men så har du også en åre som holder i virkelig lang tid.
Man kan altid nørde lidt på materiale: Træ kontra glasfiber/ carbon. Men prøv at komme forbi og få dem i hånden. Tag evt. din kajak med og lån prøvemodellen fra Kajaksport og Lars Gram til en prøvetur.

Vi har limtræ præfabrikeret til dem som selv vil skære en grønlænderåre. Træet udvalgt til formålet og limet vandfast i dimensioner så de har den rette styrke til hårdt brug.

Og til dem som vil have den færdige vare har vi fortsat de flotte håndlavede pagajer fra Gram som stadig er en stor succes.

Grønlænderpagaj fra Gram


Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom