Beklædning

Ny tørdragt, Long John eller handsker? Vi har 1. salen fyldt med beklædningsgenstande 

Beklædning havkajak

De fleste der har købt havkajak erfarer efter et stykke tid, at rotøjet er en væsentlig del af fornøjelsen.
På den varme sommerdag med stille vejr betyder det ikke så meget. Men det kan hurtigt skifte, og hvad der var varmt derhjemme kan være koldt på havet.
Undertiden kan det være udmærket, at starte med "det man har", men anbefalingen herfra går på overvejelser om: en rojakke og en long John eller lady som minimum. Vi har flere fabrikater af Long Johns/ ladys. Kwark Aquashell, Artistic Aqua skin og Cervo, Yak. Og hertil vil mange finde det behageligt med et par rosko. Også i flere udformninger - almindelige sko med god sål, kortskaftede med lynlås fra f.eks. Artistic og Yak, og de helt langskaftede, men bløde støvler fra NRS. Og endelig også de mere lette neoprensokker hvor du på kolde tidspunkter kan have en uldsok i.
Tag en skiundertrøje eller lignende indenunder rojakken og måske en let fleece i ydermånederne af sæsonen.
Robukserne er også vigtige når det er rigtig møgvejr. Overvej om det skal være med latex i ankler. Dejligt at de slutter tæt ved entring fra strand, men noget af en prøvelse hvis man ryger i baljen og skal bjæge sig med rigtig mange liter vand i bukserne. Vandet kommer jo ind ved livet hvis man ikke er ekstraordinært hurtig.
Og endelig er der tørdragten. Vi fører forskellige modeller og skaffer gerne hjem. Vi forsøger at holde udvalget i den prisbillige ende, men erfaringen er også, at det kan blive så billigt, at kvaliteten ikke er i orden, eller at den mangler nogle detaljer - f.eks. dobbeltfals til overtrækket. Men kom ind og kig, mærk og prøv. Vi har hele førstesalen fyldt op med udstyr. Og send gerne mails med spørgsmål. Nogle af produkterne kan være svære at holde ude fra hinanden i pris kontra kvalitet.

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom