Overtræk/spraydeck

spraydeck til havkajak i forskellige størrelser og kvaliteter

Overtrækket (eller spraydeck) til cockpittet er næsten ikke til at undvære. Vi plejer at sige, havkajak, pagaj vest og overtræk - så er man klar til at kunne starte. Resten kan komme.
I hovedtræk 2 varianter. Nylon eller neopren
Nylon:
Som regel et mere let overtræk, som også for de fleste opleves mere sikkert at flå af ved kæntring. Sidder som regel knap så fast rundt om kanten. Men giver også mere vand i kajakken i blæsevejr og når man øver teknik. De er også billigere. Vores eget fabrikat Blue Kayaks er et robust nylonskørt, med forstærkning rundt ved kanten og lomme i røret.
Vi har også en mere kraftig model fra Seals. Her nærmer vi os neoprenens egenskaber, idet Seals overtræk kan fås i mange størrelser så det passer mere præcist til din havkajak. Den model vi primært fører fra Seals er med lynlås. Ikke helt, men temmelig tæt og rigtig dejlig når det er varmt så man kan få lidt luft ned i cockpittet.
Neopren:
Flere varianter, Blue Kayaks, Artistic, Yak, Palm, Seals og Longboat.
Palm ligger i den dyrere ende, men du får også et overtræk i den absolut bedste klasse. Vi fører primært Roanoke. Neoprendæk, nylonrør, men det absolut vigtigste at fremhæve er elasticiteten og holdbarheden. 
Og vil du have det helt dyre er det Seals. 

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom