Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsudstyr til dig og din kajak 

Læs mere udførligt om vores holdninger til sikkerhed. Klik her.
Her den korte udgave.:
På denne side finder du de produkter som vi anbefaler at forholde sig til sikkerhedsmæssigt. Der er også andre emner som henhører under dette f.eks. vest, overtræk og reservepagaj som har deres egne menupunkter.
Det grundlæggende er, at udstyret aldrig virker, uden at personen ved hvordan man håndterer det.
Derfor ikke så meget om produkterne - læs i stedet under hvert produkt, hvor vi har tilstræbt at komme rimeligt grundigt rundt om emnet.
Lær at "læse" vejret og rovandet, når du tager afsted og lyt til vejrudsigten. Vejret kan skifte hurtigt - solskin ud, regn og blæst hjem.
Er det en længere tur hvor man typisk tager ekstra højde for sikkerheden og det grej man medtager, eller den korte aftentur. For at ro en time langs kysten, tager man nok ikke nødraketter, nødblus mv med, men hvis man ikke kan bjærge sig med rul, så er paddlefloaten ret nødvendig - især ved fralandsvind. Og den simple svømme/ trækline. Og det nytter ikke så meget at komme op i kajakken, hvis du ikke kan pumpe vandet ud. Så der er grund til overvejelser - og måske et par timers undervisning/ vejledning på vandet.

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom