Gram Pagajer

Gram Kajak

Undertiden er der et produkt man holder mere af end andre. Gram grønlænderpagajer, ligger højt oppe på denne liste. Det handler nok om det gode og gedigne håndværk som kendetegner disse pagajer. 
Gram fabrikerer forskellige versioner af grønlænder pagajen - eller åren - som den mest bliver kaldt. Og spørg os ikke hvorfor.
Vi har primært Grams standardpagaj. Det vil sige dem som har samme bue på begge sider. Det handler om, at jeg synes en af de virkelig tiltrækkende ting ved min grønlænderåre er, at den altid er ens i hænderne. Uanset hvilken vej du vender den. Og den appelerer rigtig til at skifte rundt - tage korte og lange tag. Osv. Her er der virkelig noget at tale om for nørderne, men også for dem som skal førstegang investere. Så er en gram en overvejelse værd. Lad os vise dig noget om rostil til de forskellige pagajtyper.
Man skal passe lidt mere på den. Ingen problemer ved almindelig roning - de kan endda udmærket tåle at blive brugt til at stage lidt med, hvis du kan leve med lidt ridser i enden. Men lad være med lige at smide dem i sandet, eller ligge og banke rundt på en trailer. Så er de mere sarte. Især sandet kan være irriterende bagefter. Detr kan være svært at skylle af.
Men hvis du husker disse småting, så får du verdens dejligste pagaj.
Og den bliver kun bedre og bedre efterhånden som du mætter den mere og mere med olie og giver den et let slib engang imellem.
Hvis du er usikker på at købe en Gram paga,så har vi flere stykker i brug, og du er velkommen til at prøve dem.
Og skal du øve rul, så går det en hel del nemmere med denne type åre. 

Og endelig kan du jo starte med en almindelig delbar eller fast uskivet, og vænne dig til en anderledes rostil. 

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom