Roneklint Kajakcenter - Kontakt og åbningstider

 

Åbningstider

Søndage 10 - 13.00

Men også åbent efter aftale.

Kontakt os på:

61519229

info@roneklint-kajakcenter.dk

Vi er beliggende på det smukke Jungshoved lidt udenfor Præstø.
Når du kommer herned, så vil du måske undre dig over, at en forretning kan ligge et sådant sted. Du er kørt til Præstø, og nu er du på vej ud af småveje til Roneklint. Kan det virkelig passe.? Ja, den er god nok. Drej ind når du ser skiltet og den hvide pagaj.

Og du vil se, at vi faktisk har stort set alt hvad du som havkajakroer skal bruge - men heller ikke så meget andet. Vi er en specialbutik. Vi lægger vægt på at have god kvalitet til fornuftig pris- Og at kunne tilbyde alt fra skruer, over dæksfittings til de smukke kajakker fra Kayman, Tahe, Blue Kayaks m. fl.
Vi har forstand på havkajakker, og vejleder gerne. Vores målsætning er, at få folk afsted med en god købsoplevelse - de skulle jo gerne komme igen. Den lange vej taget i betragtning. Vi har demokajakker, af de fleste modeller. Som regel en 12-14 stykker. Lån en trailer og prøv den kajak du har fået øje på.

Vi ligger få hundrede meter fra fjorden. Det er herfra vores aktiviteter normalt udgår.
Har du kajakken med på taget, så tag en tur. Eller lej en kajak. Dejligt område til både en- og flerdages roning. Overnatningsmuligheder. Se vores turforslag. 

 


Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom