Vandtæt opbevaring

Vandtæt opbevaring af dine ejendele når du er til søs 

Det handler både om sikkerhed og komfort.
Mobiletuiet giver dig både sikkerhed og sørger for, at du undgår ærgrelsen med en ødelagt telefon. Aquapac er 100 % vandtætte systemer. Og husk lige, at det også gælder for de fleste bilnøgler nu om dage.
Lidt varsomhed under brugen anbefales. Ikke lægge det i sandet.
Hvis du er tilbøjelig til ikke at være så omhyggelig, så tag hellere en af de helt ordinære poser med "rullelukke". De er funktionelle og simple - og virker altid. Og poserne er også rare til kikkert, kamera mv.
Vi har også kortlommer, og etuier til Ipad. Iøvrigt kan Ipad etuiet også være ganske godt til strandturen hvis du ikke kan undvære, at have den med.
Poser i alle størrelser.
Og håndværkere og andre faggrupper, er blevet ganske glade for Aquapac. Til beskyttelse af mobil mod regn, men også mod støv.

Aquapac markedsfører alle etuier som vandtætte. Det er de også når de kommer fra fabrikken. Men mange ting kan ske mens man bruger det. Feks sandkorn på flangerne - og så er de ikke tætte mere. Skal derfor behandles med omhu. Og en ødelagt bilnøgle mv erstattes derfor ikke. Men det er det bedste vi har kunnet finde på markedet.

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom