Kajak - Plast

Forskellige kajakker til allround brug i plast/PE

Nedenstående vores kajakker i plast. De fleste havkajakker. De kajakker som du ser på fotos tilstræber vi at have som lagervare. Der er stor forskel i pris og udstyr. Lige fra den helt billige lille tur/fjordkajak Quick til 3200 incl. pagaj til Ysak som dog stadig er i et overkommeligt prisleje til u 10.000,- Og er der så forskel ? Ja, der er væsentlig forskel - både i materiale, udstyr og udformning, men det er ikke det samme som, at Quick er en dårlig kajak. Det er kun et spørgsmål om valg til hvilket behov.  Quick vil ofte tiltale roeren som ønsker en ukompliceret kajak i den prisbillige ende, som kan ros af alle. Ideel til sommerhuset. Gæsterne kan også få en tur. Men vi reklamerer ikke med, at denne kajak skal ud i hårdt vejr med last, men rigtig mange bruger den til f.eks. fiskeri.

Det sker at vi i perioder har et pakketilbud, men undgår det helst.  Du får mere ud af at vælge det udstyr du ønsker og samtidig få rabat ved køb af kajak. Så er der mere sikkerhed for at få det der passer dig i stedet for det som passer ind i pakken. 

Vi er ved at udfase en del af plastkajakkerne til fordel for større udvalg i glasfiber. Derfor mindre udvalg, men der er stadig en del på hylderne. 

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom