Kajak - Plast

Forskellige kajakker til allround brug i plast

Nedenstående vores kajakker i plast. Bemærk - både PE og ABS. De fleste havkajakker. De kajakker som du ser på fotos tilstræber vi at have som lagervare. Der er stor forskel i pris og udstyr. Lige fra den helt billige lille tur/fjordkajak Quick til 3500 incl. pagaj til Frej. Og er der så forskel ? Ja, der er væsentlig forskel - både i materiale, udstyr og udformning, men det er ikke det samme som, at Quick er en dårlig kajak. Det er kun et spørgsmål om valg til hvilket behov.  Quick vil ofte tiltale roeren som ønsker en ukompliceret kajak i den prisbillige ende, som kan ros af alle. Ideel til sommerhuset. Gæsterne kan også få en tur. Men vi reklamerer ikke med, at denne kajak skal ud i hårdt vejr med last, men rigtig mange bruger den til f.eks. fiskeri.

Man kan godt skrive diverse mål og dimentioner, men når du får prøvet at sidde i dem vil du opdage, at der er temmelig stor forskel i pasform. Ligesom med sko. Og det kan være svært at forklare udover at prøve dem.

Vi kører meget sjældent m såkaldt pakketilbud, men med rabat på udstyr ved køb af kajak.
 

Vi er ved at drosle ned på kajakker i polyethylen til fordel for bedre udvalg i glasfiber. Og i glasfiber tilstræber vi fremadrettet fra 23, at opbygge lager af de nye kajakker fra Kazyak Designs.
Dog har vi taget de populære Design Kayaks ind. Kan fås i alle versioner og der ligger prøvemodeller ligeledes af alle modeller. Design kayaks er et godt bud på en velfungerende kajak til en fornuftig pris. Producent har virkelig brugt tid på udviklingen af disse kajakker. 

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom