Kayman Kayaks

Kayman Kayaks

Kayman ligger på den klare førsteplads når vi taler om vores favoritter.
Vi startede samarbejdet med Kayman  i 2011 og vi er ikke blevet skuffet. Et sjovt og meget innovativt firma. Det bliver kun bedre.
De er selv kajakroere, og dermed interesserede på en meget nærværende måde i deres produkter. Deres kajakker er kendetegnet ved høj kvalitet og finish. Hvis der sker fejl, bliver der arbejdet på en ændring.
Og de har besluttet sig for at bruge udstyr som er kvalitet og gennemprøvet. Luger og finner fra Kajaksport. Ror og fodspark fra Smart Track. Og godt materiale til støbning. Hele kajakken er indvendigt foret med kevlar/diolen.
Finnekajakkerne er udformet til rul. Lavt cockpit bagtil og afrundet cockpitkant.
Som der står under de enkelte modeller, så er der mulighed for at bestille de gængse farver, hvis vi ikke har den rigtige hjemme. Og interessant er det jo, at et firma f.eks. kan bestille i den farvekombination som måske kendetegner firmaets logo. Og hvad med firmanavn eller eget navn i bunden på en transparent kajak.
Kayman arbejder stadig på nye modeller, men de er også opmærksomme på, at det ikke nytter at masseproducere uden at få kvaliteten med. Kom og prøv dem.
Vi har demo af Crazy, Fury LV og HV samt Seeker
Og til sidst skal det nævnes, at der er alle ovenstående grunde til, at vi får fremstillet vores eget produkt North Wind hos Kayman. 

Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom