Kajakudlejning

Kajak udlejning - kom og få en eller flere inspirerende dage på vandet

Roneklint Kajakcenter

Opdatering d. 20 august. 
vi er i en lidt pudsig situation mht. Udlejning. Jeep er solgt, hvorfor der er visse vanskeligheder med transport af kajakker til stranden, indtil anden bil er anskaffet. Men har du trækkrog på bilen, og har mod til selv at transportere, kan du låne trailer til den korte vej til stranden. Og lidt reduktion i prisen.

Kom til Roneklint Kajakcenter og lej en kajak og få en herlig dag med mange oplevelser. Vi har noget nær det perfekte rovand hvor alle kan være med. Og som en særlig kvalitet er kajakkerne der udlejes de samme som vi bruger til demonstration. 
Dvs. at du har mulighed for at leje en virkelig kvalitetskajak til samme pris som en billigere model. Både glasfiber og plastmodeller.
Der er mulighed for fladt og stille vand og ved østenvind kan dem der har erfaring til det, komme ud og lege i bølger ved revlerne ved Feddet. Og efterfølgende pauser ved en flere km. lang smuk og ugenert sandstrand.
Der er et massivt fugle og dyreliv ved Præstø Fjord. Bl.a. sæler og havørne. 

Kajakkerne køres til stranden eller I låner en trailer. Start og slut er altid stranden ved Roneklint.
Booking sker ved at ringe eller maile. Se menupunktet "kontakt Roneklint kajakcenter" 

I bestemmer selv start og sluttidspunkt. Ingen krav om forudgående kendskab, men oplys om det sådan at vi har mulighed for at tilpasse vejledningen og få dig/ jer trygt på vandet. Kajakkerne er kvalitetskajakker og er dermed også håndterbare for dem der ikke har tidligere erfaring.

Mulighed for flerdages ture med sheltere og teltpladser langs fjorden. Læs mere på nettet om "Naturrum Præstø fjord". Planlæg en tur og få en turbeskrivelse i forretningen.

Udlejning sker i henhold til Søfartsstyrelsens retningslinjer. Læs instruks.

Leje af: Kajak inkl. pagaj, svømmevest, spraydeck og reservepagaj, samt sikkerhedsudstyr afpasset ens viden om det: 

Pr dag: 450 kr,- pr person. Rabat ved flere personer og dage. Se skema. Rabat hvis du/I kommer igen og skal leje. Ingen depositum. 
Der udlejes kun solo kajakker. Ingen toerkajakker, ingen kanoer. Normalt har vi ca. 10-12 kajakker til udlejning.

Priser opdateret pr. 13-5-2022. Allerede indgåede aftaler er til gammel pris.

Priser herudover:

Leje       1 dag   2 dage     3 dage     4 dage     5 dage     6 dage     7 dage
1 kajak 450 750 1050 1250 1450 1650 1850
2 kajak 750 1350 1650 1850 2050 2250 2450
3 kajak 1050 1950 2250 2450        2650        2850        3050
4 kajak 1350 2550 2850 3050        3250        3450        3650
5 kajak 1650                                        
6 kajak 1950                    
7 kajak 2500
8 kajak 3100
9 kajak        3400

Bemærk: Hvis turen afbrydes på andet sted end stranden ved Roneklint og kajakkerne skal afhentes, vil der blive opkrævet ekstra gebyr.
- Indenfor Jungshoved kr. 200,-
- Indenfor Vordingborg kommune - undtaget Møn kr. 400,-
- Vestmøn kr. 500,-
- Østmøn kr. 700,-
- Feddet kr. 700,- såfremt de ligger sådan, at man kan køre til dem.
Ovenstående ved 1 eller 2 kajakker. Hvis flere tillægges kr. 150,- pr kajak.
- Hvis turen aflyses inden afholdelse følgende:
2 eller flere dage i forvejen intet gebyr.
Dagen før, 30 % af den samlede leje.
Samme dag, 40 % af den samlede leje.

- ved manglende fremmøde uden information betales der fuld leje for det aftalte tidsrum.

Hvis aftalen blot flyttes, intet gebyr hvis det sker 2 eller flere dage i forvejen.

Kajakken er altid udstyret med nødvendigt og aftalt sikkerhedsudstyr. Kan variere efter erfaring.
Skriv hvis i har yderligere ønsker:
Pakposer f.eks.
Andet - så vil det som regel følge med. Ingen ekstra udgifter
Rojakker og våddragter mv. forefindes i rimeligt omfang til udlån. Resten medbringer du selv. Hurtigtørrende tøj i kunststof er godt.

Hvis I er en gruppe over 8 kajakker, så særskilt aftale. Udgangspunktet erstranden ved Roneklint. I kan få vejledning til sejlruter, og låne et kort.

De opsatte bomme ved fyret som markerer indkørsel forbudt bedes respekteret
Udlejning sker på eget ansvar. Inden du/I tager afsted er der mulighed for korterevarende instruktion, afhængig af forudgående erfaring. (venligst ærlighed omkring det).
Det anviste område for roningen skal respekteres af sikkerheds hensyn, men der er masser af plads til både en dagtur og flere dage.

TURFORSLAG VED UDLEJNING AF KAJAKKER:

 • Tag turen indenom Maderne. Fra spidsen af Maderne krydses sejlrenden over til Feddet som man ror op langs på indersiden. Først sivskov som efterhånden går over i landskab og skov. Nede i bunden af fjorden er der en lille havn hvor man kan lægge til og måske strække benene og gå tværs over til campingpladsen en tur. For at være nysgerrig, eller måske for at få tilfredsstillet blodsukkeret i deres kiosk.

 • Eller måske en tur i kajakken rundt om Maderne. Fugleliv i mængder som man sjældent ser. Gå forbi Draget på tilbagevejen. (der er ca. 3 m. dybt og en af skrønerne er at det var her at Sv. Gønge afskar svenskerne på isen. Måske der stadig ligger lidt knogler…….) Videre forbi det gamle fyr og ud til ”Sælstenene”. Herfra kan man tage en tur hele vejen rundt om Jungshoved til kirken og Voldstedet på den anden side. Og retur. Så er man træt. En kortere tur kan gøre det. Måske med en pause og en gåtur i skoven undervejs.

 • Ro op langs Feddet f .eks til Fakse. Gå i land undervejs og få en dukkert ved en meget fin sandstrand. Evt. ved campingpladsen hvor man kan få en is undervejs. På hjemturen kan man fra fyret ved Roneklint ro langs stranden til ”Sælstenene” og se om der skulle ligge nogle sæler og nyde livet i solen. Kun roere med erfaring, må gå ud på ydersiden af Feddet
 • Tag en kajaktur indenom Maderne. Fortsæt ind til Præstø. Se byen og havnen fra vandsiden. Gå evt. i land (det er bedst på stranden ved roklubben) og få en kop kaffe og/eller et måltid på et af de nærliggende steder, Siv og co., og Cafe Mocca (med kæmpe brunch og de kan godt tåle lidt kajaktøj) på havnen. Torvecafeen i Torvestræde. Restaurant Sommers med servering af årstidens fisk - og også ishus. På havnen er der også ishuset ”Iskutteren", og går du en tur op i hovedgaden er der flere cafeer, bl.a "Sweet and coffee".
  Ro videre ind i fjorden og man har Nysø gods på venstre hånd.
  Turen til Præstø er ca halvanden time hver vej.

  Vigtigt, vigtigt:
  Maderne som ligger ved Roneklint er udlagt til yngleområde, og det er derfor forbudt at gå i land på øen i forsommeren. Resten af året anbefales det at undgå at gå i land der. Iøvrigt er oplevelsen lige så god fra vandsiden.
  Venligst respekter dette.

 

Rovandet ved Roneklint 

 

 

 

 


Produkter
Mærker
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev


Din Indkøbskurv er tom